Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 09.02. 2025
Dnes má svátek Apolena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Buřty na černém pivu

fotka Buřty na černém pivu
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 140 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 15

Použité suroviny receptu Buřty na černém pivu:

10 špekáčků  | 2 velké cibule  | 1 střední láhev kečupu  | 1/2 litru černého piva  | několik kuliček černého pepře a nového koření  | 2 bobkové listy  | podle chuti: bobkové listy, podle chuti: sušené, čerstvé nebo nakládané chilli papričky, feferonky nebo beraní rohy

Postup přípravy receptu Buřty na černém pivu:

Buřty překrojíme podélně na polovinu a nařízneme oba konce. Naskládáme je do pekáče nebo na hlubší plech. Přidáme koření a papričky a hustě zasypeme cibulí nakrájenou na "céčka". Polijeme rovnoměrně kečupem a zalijeme pivem. Pečeme v předehřáté troubě na 170 stupňů Celsia asi 2 hodiny. Po hodině promícháme. Omáčka musí být hustá. Podáváme s čerstvým chlebem. Vhodným nápojem je bez diskuse pivo.


Fotky receptu Buřty na černém pivu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Buřty na černém pivu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles