Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.11. 2024
Dnes má svátek René
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bylinková pochoutka

fotka Bylinková pochoutka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 48

Použité suroviny receptu Bylinková pochoutka:

1 droždí  | 550 g mouky  | 200 g vařených a oloupaných bramborpaných brambor  | 1 lžička cukru  | 6 lžic oliv. oleje  | 100 g zakys. smetany  | 4 lžíce proven. bylinek  | 2 lžičky soli  | 2 lžíce smetany  | 1 žloutek  | 1 + 1 lžíce máku a sezamu  | 50 g dýňových semínek  | 50 g eidamu

Postup přípravy receptu Bylinková pochoutka:

Mouku vložíme do mísy, vytvoříme důlek a nadrobíme do něj droždí. Smícháme ho s cukrem, vodou a necháme vzejít kvásek. Brambory, zakysanou smetanu a olivový olej rozmixujeme a se solí a provensálským kořením zapracujeme do těsta. Vše dobře prohněteme. Přikryté necháme 15 minut kynout. Těsto rozdělíme na 16 dílů. Každý díl rozválíme na dva válečky, které spleteme do věnečku, přeneseme na vymazaný plech a necháme 15 min. kynout. Žloutek rozšleháme se smetanou a potřeme věnečky. Vždy 4 věnečky posypeme mákem, sezamem nebo sýrem. Pečeme dozlatova.


Fotky receptu Bylinková pochoutka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bylinková pochoutka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !