Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 03.02. 2025
Dnes má svátek Blažej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Calzonetti

fotka Calzonetti
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Calzonetti:

400 g hladké mouky  | 1 droždí  | 1 lžička cukru moučka  |  sůl  |  koření na pizzu  | 200 g do těsta + 200 g do náplně eidam  | 3 lžíce oleje  | 200 ml teplé vody  | 1 do těsta + 1 do náplně vejce  | 50 g strouhané nivy  | 100 g krájené šunky  |  pepř černý

Postup přípravy receptu Calzonetti:

Těsto: Mouku, droždí, cukr, sůl, koření a sýr (200 g) dáme do větší mísy a promícháme. Přidáme olej, vodu a 1 vejce a zpracujeme na hladké, vláčné těsto. Povrch těsta poprášíme moukou , zakryjeme utěrkou a dáme na teplé místo kynout 40 - 45 minut.

Náplň : Všechny přísady na přípravu náplně dáme do misky a dobře promícháme.
Vykynuté těsto rozválíme a vykrajujeme z něho kolečka o průměru 7 cm.
Doprostřed každého kolečka dáme trochu náplně, těsto v polovině přehneme a kraje stlačením spojíme.
Calzonetti přendáme na vymazaný plech, potřeme rozšlehaným vejcem a dáme péci na 170°C asi 15 - 20 minut.
Podáváme teplé!


Fotky receptu Calzonetti:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Calzonetti
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !