Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Celozrnné placky s brynzou

fotka Celozrnné placky s brynzou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 22

Použité suroviny receptu Celozrnné placky s brynzou:

350 g celozrnné mouky  | 1 vejce  | 20 g droždí  | 100 ml polotučného mléka  | 2 lžíce olivového oleje  |  sůl  |  kmín  | náplň  | 0,25 l zakys. smetany  | 200 g brynzy  |  červená paprika  |  tuk na vymazání

Postup přípravy receptu Celozrnné placky s brynzou:

Z droždí a vlažné vody si připravíme kvásek. Na těsto promícháme vykynutý kvásek, mouku, mléko, olej, vejce a špetku soli. Vypracujeme těsto a necháme na teplém místě vykynout.

Z těsta děláme lžící větší kupky, které klademe na tukem vymazaný plech. Na plechu je roztáhneme do stran. Poté placky potíráme náplní, sypeme kmínem a dáme péct do vyhřáté trouby, až nám okraje lehce zrůžoví.

Náplň na celozrnné placky si vymícháme ze zakysané smetany, brynzy a jemně obarvíme mĺetou červenou paprikou.

Celozrnné placky s brynzou podáváme teplé i studené. Jsou vhodné i jako slané pohoštění na stůl.


Fotky receptu Celozrnné placky s brynzou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Celozrnné placky s brynzou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !