Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 08.02. 2025
Dnes má svátek Milada
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Chlapácké klobásy na česneku, víně a cizrně

fotka Chlapácké klobásy na česneku, víně a cizrně
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Chlapácké klobásy na česneku, víně a cizrně:

1 - 1,5 kg kvalitních klobás  | hodně česneku  | 1 velká cibule  | 4 dl bílého vína  |  koření uzená paprika  | 1 konzerva cizrny  | 200 g slaniny

Postup přípravy receptu Chlapácké klobásy na česneku, víně a cizrně:

Slaninu nakrájíme na obdélníčky, česnek nasekáme na hrubo, klobásky nařežeme na "ježka" ze všech stran, cibuli na kolečka. Klobásy poklademe do pekáče, a naházíme kolem nich slaninu, cizrnu, cibulku, česnek, všechno pečlivě rovnoměrně rozmístíme. Opatrně zalijeme polovinou vína a lehce posypeme mletou uzenou paprikou, přiklopíme. Pečeme na 180 st. asi 30 min. přikryté, poté odkryjeme, pečeme 15 min. odkryté, klobásy otáčíme a směs promícháváme, následně přilijeme zbytek vína a dopečeme na 200 st. cca 5-10 min. Ozdobíme petrželkou a podáváme s čerstvým chlebem se špetkou křenu.


Fotky receptu Chlapácké klobásy na česneku, víně a cizrně:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Chlapácké klobásy na česneku, víně a
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !