Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 27.01. 2025
Dnes má svátek Ingrid
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Chléb se sýrem a anglickou slaninou

fotka Chléb se sýrem a anglickou slaninou
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 140 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 22

Použité suroviny receptu Chléb se sýrem a anglickou slaninou:

500 g hladké mouky  | 1/2 kostky kvasnic  | 1 lžíce soli  | 1 lžička drceného kmínu  | 400 ml vlažné vody  | 1,5 lžíce octa  | 15 plátků libové anglické slaniny nebo šunky  | 15 dkg na hrubo nastrouhaného sýra

Postup přípravy receptu Chléb se sýrem a anglickou slaninou:

Prosátou mouku, sůl, kvasnice, kmín a vodu s octem smícháme nejlépe v mixeru a necháme asi hodinu kynout. Vymažeme a vysypeme formu srnčí hřbet a těsto nalijeme asi 1 cm do výšky. Poklademe několika plátky anglické a posypeme strouhaným sýrem. Nalijeme další vrstvu těsta, které je nezvykle řídké ale není to na závadu a zase anglickou a sýr. Končíme poslední vrstvou těsta. Necháme ještě chvíli kynout. Pečeme uprostřed trouby na 190-200 °C asi 70 minut. Po upečení potřeme vodou se solí, přikryjeme utěrkou a necháme vychladnout.



Fotky receptu Chléb se sýrem a anglickou slaninou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Chléb se sýrem a anglickou slaninou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !