Vložil: | Vydrysek |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: |
        
|
Počet hodnocení: | 20 |
|
|
Použité suroviny receptu Chřest marinovaný v cukru s čokoládou, jahodovým sorbetem a sektem:
200 g čerstvého zeleného a bílého chřestu
| 50 g hnědého cukru
| 1 grep
| 50 g čokolády na vaření
| 50 ml mléka
| 100 g jahodového sorbetu
| 4 střiky růžového sektu
| podle libosti špetka chilli
Postup přípravy receptu Chřest marinovaný v cukru s čokoládou, jahodovým sorbetem a sektem:
Směs zeleného a bílého chřestu zbavíme dřevnatých konců, oloupeme a nakrájíme na větší špalíčky, 2 minuty povaříme ve vodě ochucené cukrem a šťávou z grepu, necháme zchladnout.
Čokoládu na vodní lázni rozpustíme a dobře promícháme s mlékem, pokud žádáme pikantnější verzi, přidáme špetku chilli. Chřest vyjmeme z marinády, přelijeme čokoládovou omáčkou, doplníme kuličkou jahodového sorbetu a zakápneme sektem.
Fotky receptu Chřest marinovaný v cukru s čokoládou, jahodovým sorbetem a sektem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!