Vložil: | Mangovka |
Porcí: | 6 |
Doba přípravy: | 75 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Čínské bochánky:
1/2 kg lístkového těsta
| 200 g mletého hovězího masa
| půl malé hlávky zelí
| 1 lžička zázvoru
| 2 lžíce sójové omáčky
| půl lžičky pálivé mleté papriky
| mouka na vál
Postup přípravy receptu Čínské bochánky:
Zelí pokrájíme na drobné nudličky a promícháme ho s mletým masem, se sójovou omáčkou, zázvorem a paprikou. Těsto rozválíme a vykrájíme z něj malé kulaté placičky. Každou naplníme připravenou náplní a spojíme tak, aby nám vznikl malý bochánek. Urovnáme je na vodou postříkaný plech a pečeme v horké troubě 50 minut.
Fotky receptu Čínské bochánky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!