|   
 
    | Vložil: | Mangovka |  | Porcí: | 6 |  | Doba přípravy: | 75 min |  | Hodnocení: | Žádné hodnocení |  | Počet hodnocení: | 0 |  |  | 
Použité suroviny receptu Čínské bochánky:
1/2 kg lístkového těsta
 | 200 g mletého hovězího masa
 | půl malé hlávky zelí
 | 1 lžička zázvoru
 | 2 lžíce sójové omáčky
 | půl lžičky pálivé mleté papriky
 |  mouka na vál
Postup přípravy receptu Čínské bochánky:
Zelí pokrájíme na drobné nudličky a promícháme ho s mletým masem, se sójovou omáčkou, zázvorem a paprikou. Těsto rozválíme a vykrájíme z něj malé kulaté placičky. Každou naplníme připravenou náplní a spojíme tak, aby nám vznikl malý bochánek. Urovnáme je na vodou postříkaný plech a pečeme v horké troubě 50 minut. 
Fotky receptu Čínské bochánky: 
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!