Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Čínské skopové nitky na zelenině

fotka Čínské skopové nitky na zelenině
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Čínské skopové nitky na zelenině:

120 g skopového masa  | 30 g bambusových výhonků  | 30 g špenátu  | 30 g červené řepy  | 1 bílek  | 1 PL bílého vína  | 1 ČL cukru  | 1 ČL soli  | 1 ČL glutasolu (vegety)  |  olej  | 1 PL olivového oleje

Postup přípravy receptu Čínské skopové nitky na zelenině:

Maso nakrájíme na nitky a obalíme v rozšlehaném bílku se škrobovou omáčkou. Osmažíme v oleji, vidličkou ale nitky udržujeme od sebe, aby se nespekly. Asi po jedné minutě maso vyjmeme. Na jiné pánvi rozehřejeme jednu polévkovou lžíci oleje a opečeme v něm na proužky nakrájenou zeleninu, potom tam přidáme víno, cukr, sůl, glutasol a pořádně zamícháme. Do směsi přidáme maso, zamícháme a polijeme jednou polévkovou lžící kvalitního olivového oleje.


Fotky receptu Čínské skopové nitky na zelenině:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Čínské skopové nitky na zelenině
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !