Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 15.12. 2025
Dnes má svátek Radana a Radan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Císařská bábovka

fotka Císařská bábovka
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Císařská bábovka :

6 ks vajec  | 200 g pískového cukru  | 300 g Rama Créme Bonjour kostka  | 60 g moučkového cukru  | 1 ks vanilkový cukr  | 2 lžíce rumu  | 60 g strouhaných oříšků  | 60 g strouhané čokolády  | 300 g hladké nebo polohrubé mouky

Postup přípravy receptu Císařská bábovka :

Z bílků a pískového cukru ušleháme pevný sníh. Máslovou Ramu, moučkový a vanilkový cukr vyšleháme do pěny, po částech zašleháme žloutky, přilijeme rum a zamícháme strouhané oříšky a čokoládu. Nakonec opatrně vmícháme sníh z bílků a mouku. Dáme do vymazané a vysypané formy a pečeme pomalu při teplotě 150 až 160 °C. Prochladlou bábovku pocukrujeme.


Fotky receptu Císařská bábovka :

Císařská bábovka
Císařská bábovka
Fotky vložil: alenab 
Hodnocení receptu Císařská bábovka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !