Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 04.10. 2024
Dnes má svátek František
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Císařská bábovka

fotka Císařská bábovka
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Císařská bábovka :

6 ks vajec  | 200 g pískového cukru  | 300 g Rama Créme Bonjour kostka  | 60 g moučkového cukru  | 1 ks vanilkový cukr  | 2 lžíce rumu  | 60 g strouhaných oříšků  | 60 g strouhané čokolády  | 300 g hladké nebo polohrubé mouky

Postup přípravy receptu Císařská bábovka :

Z bílků a pískového cukru ušleháme pevný sníh. Máslovou Ramu, moučkový a vanilkový cukr vyšleháme do pěny, po částech zašleháme žloutky, přilijeme rum a zamícháme strouhané oříšky a čokoládu. Nakonec opatrně vmícháme sníh z bílků a mouku. Dáme do vymazané a vysypané formy a pečeme pomalu při teplotě 150 až 160 °C. Prochladlou bábovku pocukrujeme.


Fotky receptu Císařská bábovka :

Císařská bábovka
Císařská bábovka
Fotky vložil: alenab 
Hodnocení receptu Císařská bábovka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !