Použité suroviny receptu Cizrna s drůbežím masem a zeleninou:
250 g cizrny
| 250 g kuřecího nebo krůtího masa
| 2 lžíce oleje
| 1/2 plechovky konzervovaných rajčat
| 250 g brokolice
| 2 jarní cibulky
| Solčanka
Postup přípravy receptu Cizrna s drůbežím masem a zeleninou:
Cizrnu uvaříme doměkka. Drůbeží maso nakrájíme na nudličky, osmahneme na oleji a ochutíme Solčankou. Až je maso skoro měkké, přidáme na růžičky rozebranou brokolici, rajčata i s nálevem a ještě chvíli dusíme. Nakonec smícháme masovou směs s cizrnou a na talíři posypeme nadrobno nakrájenou jarní cibulkou.
Fotky receptu Cizrna s drůbežím masem a zeleninou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!