15 dkg cizrny
| dle potřeby: olej nebo sádlo
| 2 cibule
| 4 sroužky česneku
| 1 lžíce majoránky
| dle chuti: sůl a pepř
| 300 g uzeného masa
Postup přípravy receptu Cizrna s uzeným masem:
Cizrnu namočíme na noc do studené vody. Druhý den vaříme v téže vodě asi 2,5 hod. Po uvaření vodu slijeme. Na tuku si osmažíme nakrájenou cibuli do zlatova. Ke konci smažení přidáme česnek na drobno nakrájený a cviličku osmažíme. To vše dáme do uvařené cizrny a rozšťoucháme. Maso nakrájíme na porce a v mikrovlnce ohřejeme. Podáváme s okurkou nebo se salátem z kys. zelí.
Fotky receptu Cizrna s uzeným masem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!