Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 08.07. 2025
Dnes má svátek Nora
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dijonské hrušky

fotka Dijonské hrušky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Dijonské hrušky:

4 větší hrušky  | dle chuti: citronová šťáva  | dle chuti: med  | 4 porce zmrazeného smetanového krému  | 4 lžíce okapaného kompotovaného černého rybízu  | dle potřeby: mandle

Postup přípravy receptu Dijonské hrušky:



Z oloupaných rozpůlených hrušek vykrojíme jádřince, pokapeme citronovou šťávou a vložíme do vody oslazené medem. Udusíme doměkka, necháme okapat a vychladit. Do vychlazených kompotových misek rozdělíme zmrazený krém, přelijeme trochou nálevu z rybízu a obložíme hruškami, které v důlcích po jádřinci naplníme okapaným rybízem. Oloupané mandle nakrájíme na nudličky a osmahneme do zlatova. Nasypeme na hrušky a podáváme.



Fotky receptu Dijonské hrušky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dijonské hrušky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !