Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 24.01. 2025
Dnes má svátek Milena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dijonské hrušky

fotka Dijonské hrušky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Dijonské hrušky:

4 větší hrušky  | dle chuti: citronová šťáva  | dle chuti: med  | 4 porce zmrazeného smetanového krému  | 4 lžíce okapaného kompotovaného černého rybízu  | dle potřeby: mandle

Postup přípravy receptu Dijonské hrušky:



Z oloupaných rozpůlených hrušek vykrojíme jádřince, pokapeme citronovou šťávou a vložíme do vody oslazené medem. Udusíme doměkka, necháme okapat a vychladit. Do vychlazených kompotových misek rozdělíme zmrazený krém, přelijeme trochou nálevu z rybízu a obložíme hruškami, které v důlcích po jádřinci naplníme okapaným rybízem. Oloupané mandle nakrájíme na nudličky a osmahneme do zlatova. Nasypeme na hrušky a podáváme.



Fotky receptu Dijonské hrušky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dijonské hrušky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles