Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.12. 2025
Dnes má svátek Dagmar
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dijonské hrušky

fotka Dijonské hrušky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Dijonské hrušky:

4 větší hrušky  | dle chuti: citronová šťáva  | dle chuti: med  | 4 porce zmrazeného smetanového krému  | 4 lžíce okapaného kompotovaného černého rybízu  | dle potřeby: mandle

Postup přípravy receptu Dijonské hrušky:



Z oloupaných rozpůlených hrušek vykrojíme jádřince, pokapeme citronovou šťávou a vložíme do vody oslazené medem. Udusíme doměkka, necháme okapat a vychladit. Do vychlazených kompotových misek rozdělíme zmrazený krém, přelijeme trochou nálevu z rybízu a obložíme hruškami, které v důlcích po jádřinci naplníme okapaným rybízem. Oloupané mandle nakrájíme na nudličky a osmahneme do zlatova. Nasypeme na hrušky a podáváme.



Fotky receptu Dijonské hrušky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dijonské hrušky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles