Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 04.11. 2025
Dnes má svátek Karel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Domácí opečená klobása

fotka Domácí opečená klobása
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Domácí opečená klobása:

1400 g vepřové plece  | 150 g hovězího ořezu  | 200 g vody  | 30 g sůl  | 20 g mleté papriky  | 2 g mletého pepře  | 3 ks stroužky česneku  | dle potřeby: vepřová střeva  | dle potřeby: tuk

Postup přípravy receptu Domácí opečená klobása:

Opláchneme maso a umeleme ho nahrubo.
Přidáme česnek jemně utřený se solí, pepř a papriku a vše pečlivě promícháme.
Nakonec do směsi přilijeme dávku studené vody a během míchání maso osolíme.
Vymíchanou směs pak plníme do jednotlivých střev a ty pak uzavřeme potravinářským motouzem.
Klobásy opečeme zvolna na tuku po obou stranách.


Fotky receptu Domácí opečená klobása:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Domácí opečená klobása
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Hromada zlaťáků