Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.09. 2024
Dnes má svátek Oleg
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Drůbeží játra s jablky a cibulí

fotka Drůbeží játra s jablky a cibulí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Drůbeží játra s jablky a cibulí:

500 g drůbežích jater  |  hladká mouka, sůl  | 3 nakyslá jablka  | 1 cibule  | 60 g oleje

Postup přípravy receptu Drůbeží játra s jablky a cibulí:

Játra obalíme v hladké mouce a opékáme v oleji, až jsou měkká a dobře propečená. Současně s játry opečeme oloupaná, jádřinců zbavená jablka na osminky. Zvlášť na troše oleje osmahneme dozlatova kolečka cibule. Měkká játra osoolíme, rozdělíme na talíře, přidáme jablka, přelijeme šťávou z pánve a posypeme osmaženou cibulkou.


Fotky receptu Drůbeží játra s jablky a cibulí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Drůbeží játra s jablky a cibulí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles