Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 19.05. 2024
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dušené skopové maso

fotka Dušené skopové maso
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Dušené skopové maso:

700 g vykostěného skopového masa  | 3/4 lžičky zázvoru  | 5 šalotek  | 6 hřebíčků  | 5 stroužků česneku  | 55 g listů koriandru  | 1/4 lžičky soli  | 110 g tuku  | 1/2 lžičky sušené bazalky  | 1/2 šálku jogurtu  | špetka muškátového květu  | 1 lžíce sekané pažitky  | 1/2 lžičky papriky

Postup přípravy receptu Dušené skopové maso:

Maso nakrájíme na kousky velikosti mandle. Rozetřeme zázvor se šalotkou, hřebíčkem, česnekem, smícháme se sekanými listy koriandru, osolíme, přidáme trochu tuku a utřeme na pastu, kterou promícháme s masem. Opékáme je za stálého míchání dosucha. Přidáme bazalku, šlehaný jogurt a opět vypečeme do sucha. Poté předkrm přendáme do pekáče, obohatíme zbývajícím tukem, muškátovým květem a pažitkou. Opékáme jemně dohněda, pak zvětšíme plamen a mícháme, dokud maso nezčervená. Jestliže maso není ještě měkké, přidáme trochu vody a varem vysušíme. Přidáme papriku a dobře promícháme. Přikryjeme poklidí a vložíme na 25 minut do mírně vyhřáté trouby. Potom můžeme pokrm podávat.


Fotky receptu Dušené skopové maso:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dušené skopové maso
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !