Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.10. 2025
Dnes má svátek Eliška
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dušené skopové řízky

fotka Dušené skopové řízky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 130 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Dušené skopové řízky:

800 g skopového masa z kýty  | 60 g slaniny  | 500 g brambor  | 60 g cibule  | 60 g tuku  |  sůl  | 1/4 l vývar ze skopových kostí  |  mletý pepř

Postup přípravy receptu Dušené skopové řízky:

Dobře odleželé maso nakrájíme přes vlákna na řízky a naklepeme. Rozehřejeme slaninu. Brambory a cibuli nakrájíme na kolečka. Do hrnce klademe střídavě vrstvu brambor, cibule a masa, každou vrstvu osolíme, opepříme a podlijeme tukem. První a poslední vrstvu by měly tvořit brambory. Pokrm zalijeme vývarem, povaříme a necháme přikryté dusit asi 2 hodiny do změknutí. Nejlépe podáváme v nádobě, ve které se pokrm připravoval.


Fotky receptu Dušené skopové řízky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dušené skopové řízky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !