Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 30.10. 2024
Dnes má svátek Tadeáš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Étonnant jablkový koláč

fotka Étonnant jablkový koláč
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Étonnant jablkový koláč:

2 a 1/2 hrnku polohrubé mouky  | 1 hrnek cukru moučka  |  130 g másla (Hery)  |  2 vejce  | 5/6 hrnku mléka  |  1 vanilkový cukr  | 3/4 prášku do pečiva  |  3 velká jablka  |  skořice

Postup přípravy receptu Étonnant jablkový koláč:

Smícháme mouku, cukr a rozpuštěné máslo a vymícháme jemnou drobenku. Odebereme asi tak 2 hrnky stranou. Do zbytku vmícháme žloutky, mléko, prášek do pečiva, vanilkový cukr a ušlehaný sníh z bíků. Důkladně prošleháme. Těsto vylijeme na vymazaný a moukou vysypaný pekáček (já používám 30x23, výška pekáče 5 cm). Jablka oloupeme a nastrouháme na větší plátky. Poklademe jimi těsto, ale ne úplně ke kraji, aby se nepřichytly a posypeme skořicí (dle chuti). Nakonec posypeme celý povrch zbylou drobenkou. Pečeme v předehřáté troubě, 35-40 minut při 180 °C.



Fotky receptu Étonnant jablkový koláč:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Étonnant jablkový koláč
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !