Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 22.01. 2025
Dnes má svátek Slavomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Filé pod zeleninovou peřinou

fotka Filé pod zeleninovou peřinou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 34

Použité suroviny receptu Filé pod zeleninovou peřinou:

2 lžíce oleje  | 1 cibule  | 4 porce rybího filé  | 1 lžička soli, koření a bylinky  | 1 mrkev  | 4 růžičky brokolice  | 1/3 celeru  | 1 vejce  | 50 g eidamu  | pár kapek tabasca  | 1 lžíce oleje

Postup přípravy receptu Filé pod zeleninovou peřinou:

Do zapékací mísy dáme olej, nakrájenou cibuli a na ní osolené a okořeněné porce rybího filé. Posypeme bylinkami.
V páře uvaříme zeleninu, umeleme ji se sýrem, přidáme vejce a dobře promícháme. Přidáme tabasco. Směs navrstvíme na filé.
Zapékací mísu přikryjeme a dáme do trouby péct na 180 °C, zapékáme asi 50 minut. Necháme přikryté, aby zelenina nezčernala.
Podáváme s bramborem a zeleninovým salátem.


Fotky receptu Filé pod zeleninovou peřinou:

Filé pod zeleninovou peřinou
Filé pod zeleninovou peřinou
Filé pod zeleninovou peřinou
Fotky vložil: tvackova1 
Hodnocení receptu Filé pod zeleninovou peřinou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !