Vložil: | Janninam |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 110 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Filé srí lanka:
600 g rybího filé
| 1 lžíce oleje
| šťáva z půlky citrónu
| 2 stroužky česneku
| 2 špetky zázvoru
| 2 špetky skořice
| 2 špetky hřebíčku
| 2 špetky koriandru
| 2 špetky kurkumy
| 2 špetky kari koření
| 2 špetky kmínu
| 2 špetky chilli
| 4 ks rajčata
| 1 konzerva bambusových výhonků
Postup přípravy receptu Filé srí lanka:
Z oleje, rozetřeného česneku a tlučeného nebo mletého koření připravíme marinádu, vložíme do ní rybu a necháme nejméně hodinu marinovat. Pak každou porci filetu vložíme do alobalu, přidáme nakrájené rajče a bambusové výhonky. Pevně zabalíme a dáme péct do dobře vyhřáté trouby asi na 20-30 min. K tomu rýže nebo brambory.
Fotky receptu Filé srí lanka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!