Vložil: | saskijka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 55 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Francouzský koláč s kuřecím masem:
1 paprika
| 1 list. těsto
| 2 rajčata
| 3 vejce
| 1 konzerva steril. kukuřice
| 1 konzerva steril. hrášku
| 2 smetany
| 200 g kuřecího masa
| 1 brokolice
| sůl
| niva
| česnek
| vegeta
Postup přípravy receptu Francouzský koláč s kuřecím masem:
Listové těsto uválíme do velikosti plechu. Česnek oloupeme a prolisujeme. Zeleninu v čerstvém stavu očistíme podle potřeby a nakrájíme. Sterilovanou zeleninu slijeme a necháme okapat. Kuřecí maso nakrájíme na kousky. Brokolici rozdělíme na růžičky a do poloměkka uvaříme - ve vodě nebo na páře.
Listové těsto potřeme česnekem. Navrch poklademe nakrájenou paprikou, rajčaty, poloměkkou brokolicí, kuřecím masem, kukuřicí a hráškem. Mírně osolíme. Zalijeme smetanou rozmíchanou s vejci a ochucenou vegetou. Posypeme nastrouhanou nivou.
Připravený francouzský koláč s kuřecím dáme do vyhřáté trouby a už jen pečeme dorůžova. Podáváme jako slanou chuťovku - teplý i studený.
Fotky receptu Francouzský koláč s kuřecím masem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!