|   
 
    | Vložil: | saskijka |  | Porcí: | 4 |  | Doba přípravy: | 55 min |  | Hodnocení: | Žádné hodnocení |  | Počet hodnocení: | 0 |  |  | 
Použité suroviny receptu Francouzský koláč s kuřecím masem:
1 paprika
 | 1 list. těsto
 | 2 rajčata
 | 3 vejce
 | 1 konzerva steril. kukuřice
 | 1 konzerva steril. hrášku
 | 2 smetany
 | 200 g kuřecího masa
 | 1 brokolice
 |  sůl
 |  niva
 |  česnek
 |  vegeta
Postup přípravy receptu Francouzský koláč s kuřecím masem:
Listové těsto uválíme do velikosti plechu. Česnek oloupeme a prolisujeme. Zeleninu v čerstvém stavu očistíme podle potřeby a nakrájíme. Sterilovanou zeleninu slijeme a necháme okapat. Kuřecí maso nakrájíme na kousky. Brokolici rozdělíme na růžičky a do poloměkka uvaříme - ve vodě nebo na páře.
Listové těsto potřeme česnekem. Navrch poklademe nakrájenou paprikou, rajčaty, poloměkkou brokolicí, kuřecím masem, kukuřicí a hráškem. Mírně osolíme. Zalijeme smetanou rozmíchanou s vejci a ochucenou vegetou. Posypeme nastrouhanou nivou.
Připravený francouzský koláč s kuřecím dáme do vyhřáté trouby a už jen pečeme dorůžova. Podáváme jako slanou chuťovku - teplý i studený. 
Fotky receptu Francouzský koláč s kuřecím masem: 
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!