Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Rebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Hrajte s námi SUDOKU online !
Lev - velký roční horoskop na rok 2025
SOUTĚŽE
MÓDA & TRENDY
SPOLEČNOST
BYDLENÍ
ZDRAVÍ
CESTOVÁNÍ
RECEPTY
ZÁBAVA
RODINA
MIMINKA
FOTOALBUM
DISKUZE
Recepty
Vložit nový recept
Hledat v receptech
Škola vaření
Kategorie
Předkrmy
Polévky
Masitá jídla
Bezmasá jídla
Ryby
Přílohy
Moučníky
Saláty
Nápoje
Sladká jídla
Vánoční recepty
Ostatní
Cukroví
Omáčky
Grilování
Slané pečivo
Zavařování
Dětská jídla
Pomazánky
Dietní jídla
Zmrzlina a poháry
Domácí pekárna
Přihlášení
Jméno :
Heslo :
trvale
REGISTRACE
Proč se registrovat?
Dnes je
Úterý 15.07. 2025
Dnes má svátek Jindřich
Vyhledávání
Doporučujeme
Naše speciály
Prostřeno
všechny speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Hlavní strana
/
Recepty
/ Ryby
Garnáti po italsku
Vložil:
Janninam
Porcí:
4
Doba přípravy:
20 min
Hodnocení:
Počet hodnocení:
4
Použité suroviny receptu Garnáti po italsku:
500 g garnátů (středně velkých vyloupaných) | 1 dcl bílého vína | 1 lžička bylinkové soli | 5 snítek čerstvé bazalky | 2 lžíce citronové šťávy | 4 stroužky česneku | 1 lžíce mleté sladké papriky | 60 ml olivového oleje | pepř
Postup přípravy receptu Garnáti po italsku:
Na mírném ohni ohřejeme olivový olej, přidáme najemno nasekaný česnek, pepř a sůl. Vložíme oloupané a opláchnuté garnáty, pokapeme citrónovou šťávou a posypeme sladkou paprikou. Osmahneme do růžova, podlejeme vínem a přidáme čerstvou nasekanou bazalku. Vaříme, dokud se garnáti lehce nezatočí (cca 5 min). Dochutíme solí, pepřem. Možné doozdobit lístky bazalky.
Podáváme s libovolnými těstovinami.
Fotky receptu Garnáti po italsku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Přidat vlastní recept
Hodnocení receptu Garnáti po italsku
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Tento článek také můžete
Přidat do oblíbených
Přidat na
Přidat na
Vytisknout
Komentáře receptu Garnáti po italsku
Žádné komentáře
Vložit nový komentář
Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře.
Přihlásit se.
Oblíbené recepty v kategorii
Losos s chilli špenátem
Zapečené rybí filé se šlehačkou, jablky a
…
Losos v celerovém hnízdečku
Makrela s bylinkami
Treska na slanině se zeleninou
Makrely s rajčaty a paprikami
Český kapr na italský způsob
Chlebové placky s rýží a tuňákem
Ohnivý Poseidon
Pečené filety z bílé tresky v rybím velouté s
…
Ceviche s limetkami a šalotkou
Platýz se žampiony
Zapečený pangasius s paprikou a rajčaty
Pikantní placičky z uzené ryby
Růžičky z marinovaného lososa na špenátovém
…
Tabbouleh a losos
Filé po americku
Krabí tyčinky po burgundsku
Filé na víně se žampiony
Marinovaný kapr na královský způsob
Aktuální soutěže
Vyhrajte ovocné kapsičky Hamánek a Kapsáček navíc.
Soutěž o trička a kšiltovky k filmu Kouzlo derby.
Soutěž o audioknižní výbavu nejen na prázdniny.
Soutěž o poloměkké funkční pamlsky Brit Care Mini Snacks.
Komerční prezentace
Náš tip
NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ
NÁPOVĚDA
VŠEOBECNÉ PODMÍNKY
Zásady ochrany osobních údajů
KONTAKT
© Všechna práva vyhrazena
DESIGNED by
RSS
Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO
!
Smajlíci:
Copyright © Aiwan. Kolobok smiles