Vložil: | Veronik |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Gateau au chocolat:
125 g slaného másla
| 125 g hořké čokolády
| 170 g cukru
| 2 vejce
| 70 g polohrubé mouky
| 1 lžička prášku do pečiva
| nasekané vlašské ořechy podle chuti
| 2 lžíce mléka
Postup přípravy receptu Gateau au chocolat:
Máslo a čokoládu rozpustíme ve vodní lázni, přidáme cukr, žloutky a ušlehaný sníh s moukou a práškem do pečiva. Nalejeme do vymazané a vysypané dortové formy. Pečeme v předehřáté troubě na 180 °C 25 minut (ne déle, aby koláč nevyschl). Můžeme podávat se šlehačkou a jahodami.
Fotky receptu Gateau au chocolat:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!