Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Kozoroh - roční horoskop na rok 2025Kozoroh - roční horoskop na rok 2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 24.12. 2024
Dnes má svátek Adam a Eva
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Gjuveč

fotka Gjuveč
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Gjuveč:

1/2 kg skopového masa  | několik lžic oleje (dle tučnosti masa)  | 2 cibule  | 5 středně velkých brambor  | větší mrkev  | kousek celeru  | 5 rajčat  |  petrželová nať  |  sůl  | 1 lžička sladké papriky  | 1/4 l mléka  | 2 vejce

Postup přípravy receptu Gjuveč:

V hrnci na oleji osmahneme na kostky nakrájené maso, pak přidáme nakrájenou cibuli a osmažíme ji s masem a zalijeme. Zatím nakrájíme zeleninu a brambory na kostky, přidáme vše k masu.
Podle potřeby přisolíme a s opaprikujeme. Jakmile maso počíná měknout, přidáme oloupaná nakrájená rajčata a společně krátce podusíme. Naposled přilijeme osolené mléko s rozkvedlanými vejci a zapečeme do červena. Gjuveč podáváme s chlebem.

Dobrou chuť!


Fotky receptu Gjuveč:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Gjuveč
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !