1/2 kg skopového masa
| několik lžic oleje (dle tučnosti masa)
| 2 cibule
| 5 středně velkých brambor
| větší mrkev
| kousek celeru
| 5 rajčat
| petrželová nať
| sůl
| 1 lžička sladké papriky
| 1/4 l mléka
| 2 vejce
Postup přípravy receptu Gjuveč:
V hrnci na oleji osmahneme na kostky nakrájené maso, pak přidáme nakrájenou cibuli a osmažíme ji s masem a zalijeme. Zatím nakrájíme zeleninu a brambory na kostky, přidáme vše k masu.
Podle potřeby přisolíme a s opaprikujeme. Jakmile maso počíná měknout, přidáme oloupaná nakrájená rajčata a společně krátce podusíme. Naposled přilijeme osolené mléko s rozkvedlanými vejci a zapečeme do červena. Gjuveč podáváme s chlebem.
Dobrou chuť!
Fotky receptu Gjuveč:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!