Vložil: | Debbie |
Porcí: | 2 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Gnocchi di patate asparagi e prosciutto:
600 g bramborové noky
| 10 ks čerstvý zelený chřest
| 100 g pražská šunka
| čerstvé máslo
| hrst sýr parmezán
| sůl
Postup přípravy receptu Gnocchi di patate asparagi e prosciutto:
Oloupeme zelený chřest a dáme vařit na 4 minuty do osolené vody s čerstvým máslem. Vařený chřest pokrájíme na čtvrtky a dáme pomalu opékat na rozpuštěném másle (oříšek) spolu s pražskou šunkou nakrájenou na velké kostky. Jakmile šunka začne zlátnout, přidáme vařené bramborové noky, osolíme a přidáme nastrouhaný sýr parmazán. Vše podlijeme vývarem z chřestu (1 menší naběračka) a na prudkém ohni téměř vyvaříme. Noky nesmí plavat v omáčce.
Fotky receptu Gnocchi di patate asparagi e prosciutto:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!