Vložil: | Maartinka |
Porcí: | 3 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: |
![6.22/10, hlasovalo 27 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6.22/10, hlasovalo 27 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6.22/10, hlasovalo 27 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6.22/10, hlasovalo 27 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6.22/10, hlasovalo 27 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6.22/10, hlasovalo 27 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6.22/10, hlasovalo 27 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![6.22/10, hlasovalo 27 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![6.22/10, hlasovalo 27 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif)
|
Počet hodnocení: | 27 |
|
|
Použité suroviny receptu Hamburská pečeně:
450 g vepřová pečeně
| olej nebo sádlo
| cibule, kořenová zelenina, kyselá okurka
| nové koření, bobkový list, celý pepř, sůl
| 1 párek
| 1 smetana
| podle potřeby hotová jíška
| světlá hořčice
Postup přípravy receptu Hamburská pečeně:
Na rozpálený tuk dáme maso vcelku. Zprudka orestujeme ze všech stran. Přidáme cibuli na půlkolečka, kořenovou zeleninu, koření, orestujeme. Podlijeme, přidáme párek a kys. okurky i trochu nálevu a trochu hořčice. Dusíme doměkka. Maso vyjmeme. Necháme trochu vychladnout. Mezitím vybereme bob.listy a nové koření a párek. Vše rozmixujeme, zjemníme trochou smetany. Podle potřeby zahustíme hotovou jíškou nebo hl. moukou. Provaříme, maso nakrájíme na plátky. Na maso přecedíme omáčku. Dochutíme dle chuti.
Fotky receptu Hamburská pečeně:
Fotky vložil: Anicka59