Vložil: | Sunninka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 40 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 1 |
|
|
Použité suroviny receptu Havajské hovězí teryiaki:
0,5 kg nízkého roštěnce, nakrájeného na 2 - 3 cm kostky
| 40 - 45 dkg ananasového kompotu, nakrájeného na kousky.
| 1/2 hrnku sojové omáčky
| 1/4 hrnku hnědého cukru
| 1 stroužek česneku, usekaný nadrobno
| 2 lžičky sesamového oleje
| 1/2 lžičky nastrouhaného čerstvého zázvoru
Postup přípravy receptu Havajské hovězí teryiaki:
Šťávu z ananasového kompotu nalijte do kastrolku, přidejte sojovku, sesamový olej, cukr a zázvor.
Nechte přejít mírným varem, pak nechte vychladnout.
Maso a ananas dejte do plastikového pytle, přilijte marinádu a pořádně protřepte, aby se maso pokrylo.
Nechte 2 - 3 hodiny v pokojové teplotě marinovat.
Pak rozehřejte gril, maso a nananas napíchejte střídavě na špízy. Grilujte až je maso hotovo.
Fotky receptu Havajské hovězí teryiaki:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!