100 g bílých fazolí
| 200 g kysaného zelí
| 400 g vepřové plece
| 2 lžičky hladké mouky
| 40 g sádla
| sůl
| pepř
| worcesterská omáčka
Postup přípravy receptu Horalské maso:
Fazole si namočíme přes noc. Druhý den je slijeme, propláchneme studenou vodou a uvaříme do poloměkka. Pokud použijeme fazole z konzervy tak ty stačí jen slít. Kysané zelí si také slijeme, mírně ho nasekáme na menší nudličky a přidáme ho k fazolím. Vepřové maso si omyjeme a nakrájíme na kostičky. Na pánvi rozehřejeme sádlo a osmahneme na něm maso. Potom přidáme mouku opět osmahneme a nakonec přidáme fazole a zelí a dusíme dokud není maso měkké. Směs osolíme, opepříme na dochucení přidáme ještě worcesterskou omáčku a ještě krátce podusíme.
Fotky receptu Horalské maso:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!