Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 20.04. 2025
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hovězí játra s cibulí, slaninou a kompotovanými meruňkami

fotka Hovězí játra s cibulí, slaninou a kompotovanými meruňkami
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 22

Použité suroviny receptu Hovězí játra s cibulí, slaninou a kompotovanými meruňkami:

800 g hovězích jater  |  hl. mouka  | 30 g másla  |  sůl a bílý pepř  | 50 g slaniny  | 850 g komp. merunněk  | 3 velké cibule

Postup přípravy receptu Hovězí játra s cibulí, slaninou a kompotovanými meruňkami:

Játra obalíme v mouce. Máslo rozpálíme, játra po obou stranách osmažíme, vyjmeme, osolíme a opepříme a uložíme v teple. Slaninu nakrájíme na kostky. Cibuli nakrájíme. Meruňky dáme okapat do cedníku, šťávu zachytíme. Slaninu, kterou jsme nakrájeli na kousky, rozpustíme na zbylém tuku po smažení, přidáme cibuli a osmahneme. Nakonec přidáme meruňky, zředíme asi 3 lžícemi šťávy z meruňek. Prohřejeme, ale nevaříme. Játra podáváme s meruňkovou směsí.


Fotky receptu Hovězí játra s cibulí, slaninou a kompotovanými meruňkami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hovězí játra s cibulí, slaninou a
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !