Použité suroviny receptu Hovězí polévka s rýžovými nudlemi a zeleninou:
200 g zelené fazolky
| 150 g směs hub
| 150 g malé kukuřičky
| citrónová tráva
| 5 g chilli papričky
| 30 g zázvor
| koriandr
| 300 g bambusové výhonky
| 250 g mrkev
| 500 g rýžové nudle
| 2 l voda
| 40 g CHEF Hovězi vývar
Postup přípravy receptu Hovězí polévka s rýžovými nudlemi a zeleninou:
Vodu přivedeme do varu, vmícháme Hovězí vývar Chef a krátce povaříme. Do vývaru přidáme na plátky nakrájenou mrkev, zázvor, jemně nasekanou citrónovou trávu a spařené houby. Poté přidáme zbytek zeleniny a nakonec rýžové nudle a nasekaný koriandr. Polévku dlouho nevaříme, měla by mít svěží charakter. Podáváme jako hlavní chod.
Fotky receptu Hovězí polévka s rýžovými nudlemi a zeleninou: