Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 22.12. 2025
Dnes má svátek Šimon
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hovězí talíř

fotka Hovězí talíř
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Hovězí talíř:

300 g hovězíího masa  | 500 g brambor  | 30 g mrkve  | 1 pórek  | 2,5 dl masového vývaru  | 60 g másla  | 3 lžičky kečupu  | 1/2 celeru  |  mletá sladká paprika  |  sůl

Postup přípravy receptu Hovězí talíř:

Máslo vložíme do 3,5 l nádoby a 4 minuty v troubě rozehříváme, pak přidáme na kostky nakrájené maso a 6 minut vaříme při plném výkonu. Mezitím nadrobno nakrájíme brambory, mrkev, pórek, celer a po dovaření přidáme k masu. Masový vývar smícháme s kečupem, mletou paprikou a osolíme. Touto směsí zalijeme maso se zeleninou. Nádobu přikryjeme 15 minut vaříme. Zamícháme a dalších 30 minut vaříme. Podáváme s čerstvým pečivem.


Fotky receptu Hovězí talíř:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hovězí talíř
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !