300 g hovězíího masa
| 500 g brambor
| 30 g mrkve
| 1 pórek
| 2,5 dl masového vývaru
| 60 g másla
| 3 lžičky kečupu
| 1/2 celeru
| mletá sladká paprika
| sůl
Postup přípravy receptu Hovězí talíř:
Máslo vložíme do 3,5 l nádoby a 4 minuty v troubě rozehříváme, pak přidáme na kostky nakrájené maso a 6 minut vaříme při plném výkonu. Mezitím nadrobno nakrájíme brambory, mrkev, pórek, celer a po dovaření přidáme k masu. Masový vývar smícháme s kečupem, mletou paprikou a osolíme. Touto směsí zalijeme maso se zeleninou. Nádobu přikryjeme 15 minut vaříme. Zamícháme a dalších 30 minut vaříme. Podáváme s čerstvým pečivem.
Fotky receptu Hovězí talíř:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!