Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Lev - velký roční horoskop na rok 2025Lev - velký roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 18.07. 2025
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hraběnčin závin

fotka Hraběnčin závin
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Hraběnčin závin:

1 Hera  | 4 vejce  | 12 dkg moučkový cukr  | 45 dkg hladká mouka  | 1/2 prášku do pečiva  |  nastrouhaná jablka  | 2 skořicové cukry  |  rozinky

Postup přípravy receptu Hraběnčin závin:

Rozšleháme žloutky, Heru a cukr, poté přidáváme mouku a prášek do pečiva, vypracujeme těsto. 1/2 těsta vložíme do mražáku. 2/3 těsta rozprostřeme na plech. Přidáme jablka, skořicový cukr a rozinky. Z bílků ušleháme sníh, který rozprostřeme na povrch jablek. Nakonec vytáhneme třetinu těsta z mražáku a nahrubo nastrouháme na sníh. Pečeme 35-40 minut.


Fotky receptu Hraběnčin závin:

Hraběnčin závin
Hraběnčin závin
Hraběnčin závin
Hraběnčin závin
Fotky vložil: hlouskova 
Hodnocení receptu Hraběnčin závin
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles