Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 19.05. 2025
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hraběnčina buchta

fotka Hraběnčina buchta
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Hraběnčina buchta:

1 hera  | 4 vejce  | 28dkg mletého cukru  | 45dkg hladké mouky  | 1/2 prášek do pečiva  | asi 1kg jablek

Postup přípravy receptu Hraběnčina buchta:

1 heru,4 žloutky, 12dkg ml.cukru, 45dkg hl.mouky, 1/2 prášku do pečiva - zpracujeme na vále.

1/3odkrojíme a dáme ztuhnout do mrazničky. Zbytek tšsta vyválímena placku. Na plech dáme pečící papír, nebo vysypeme a na to rozválené těsto. Vrstvu těsta poklademenastrouhanými jablky.
Pak ušleháme ze 4 bílků sníh a 16 dkg ml. cukru, který rozetřeme na jablka.


Povrch pak po celé ploše postrouháme těstem z mrazničky. Pečeme v předehřáté troubě asi na 180stupňů 30minut.


Fotky receptu Hraběnčina buchta:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hraběnčina buchta
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles