Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 17.12. 2025
Dnes má svátek Daniel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hraběnčiny řezy se sněhem

fotka Hraběnčiny řezy se sněhem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 26

Použité suroviny receptu Hraběnčiny řezy se sněhem:

400 g polohrubé mouky  | 250 g tuku  | 4 žloutky  | 250 g moučkového cukru  | 1 prášek do pečiva  |  náplň  | 8 velkých jablek  | 100 g moučkového cukru  | 1 lžička skořice  | 8 polévkových lžic mletých ořechů  | 1 vanilkový cukr  |  sníh ze 4 bílků

Postup přípravy receptu Hraběnčiny řezy se sněhem:

Uděláme nelepivé těsto, 1/3 dáme do mikrotenového sáčku a do mražáku. Zbylé těsto vyválíme na plech, posypeme vanilkovým cukrem, poklademe náplní, potřeme sněhem z bílků, a nastrouháme na hrubo zbylé těsto.
Pečeme na 180 stupňů cca 30 minut.


Fotky receptu Hraběnčiny řezy se sněhem:

Hraběnčiny řezy se sněhem
Hraběnčiny řezy se sněhem
Hraběnčiny řezy se sněhem
Hraběnčiny řezy se sněhem
Hraběnčiny řezy se sněhem
Hraběnčiny řezy se sněhem
Hraběnčiny řezy se sněhem
Hraběnčiny řezy se sněhem
Hraběnčiny řezy se sněhem
Hraběnčiny řezy se sněhem
Hraběnčiny řezy se sněhem
Hraběnčiny řezy se sněhem
Hraběnčiny řezy se sněhem
Fotky vložil: Natural,piskotik,damami,MichelePrg,Barakuda 
Hodnocení receptu Hraběnčiny řezy se sněhem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !