Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Hřebenatky se žampióny

fotka Hřebenatky se žampióny
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Hřebenatky se žampióny:

500 g hřebenatek  | 100 ml rybího vývaru  | 1 lžíce másla  | 1 lžíce nadrobno nasekané cibule  | 1 lžíce nadrobno nakrájené dušené šunky  | 1 lžíce nasekané zelené petržele  | 250 g malých čerstvých žampiónů  | špetka cukru  | 250 ml bešamelu  |  sůl a pepř

Postup přípravy receptu Hřebenatky se žampióny:

Hřebenatky kuchyňsky připravíme, jikry necháme stranou. V pánvi rozpustíme máslo, zesklovatíme na něm cibuli, přidáme šunku a petržel a osmahneme. Přidáme žampióny a pod poklicí 2-3 minuty dusíme, odstavíme a přidáme maso hřebenatek. Okořeníme solí, pepřem a špetičkou cukru. Osm lastur hřebenatek vymažeme máslem, naplníme připravenou směsí a navrstvíme na ni bešamel, ozdobíme jikrami. Zapečeme v předehřáté troubě při 200 stupních. Ihned podáváme.


Fotky receptu Hřebenatky se žampióny:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hřebenatky se žampióny
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !