Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 01.05. 2025
Dnes má svátek všichni pracující
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hrnečkový medovník

fotka Hrnečkový medovník
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Hrnečkový medovník:

1 hrnek silné instantní kávy  | 1 hrnek medu  | 3 vejce  | 1 hrnek hnědého cukru  | 5 lžic oleje  | 3 hrnky hladké mouky  | 1 lžička jedlé soli  | 1 lžička skořice  | 1/4 lžičky mletého hřebíčku  | 1/4 lžičky nastrouhaného muškátového oříšku  | 1/2 lžičky mletého zázvoru  | 1 hrnek vlažských ořechů  | 1 hrnek rozinek  | 3 lžíce kandované citronové nebo pomerančové kůry

Postup přípravy receptu Hrnečkový medovník:

Kávu nalijeme na pánev, přidáme med a cukr, rozehřejeme, necháme přejít varem a odstavíme. V míse rozšleháme vejce a za stálého šlehání přiléváme olej. Postupně přidáváme i mouku smíchanou s jedlou sodou, vychladlou kávu s medem a cukrem, koření, ořechy, rozinky a kůru. Těsto nalijeme do menšího vyššího pekáčku (předem vymazaného a moukou vysypaného) a pečeme asi 45 minut. Podáváme až druhý den.


Fotky receptu Hrnečkový medovník:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hrnečkový medovník
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !