Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 17.05. 2025
Dnes má svátek Aneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hruškový páj

fotka Hruškový páj
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Hruškový páj:

50 g másla  | 60 g cukru  | 3 zralé hrušky  | 1 vanilkový cukr  | 80 g polohrubé mouky  | 3 vejce  | 150 ml mléka  | špetka soli  | 1/2 citronu  | 1 lžička citronové kůry

Postup přípravy receptu Hruškový páj:

Hrušky oloupejte, přepulte, vykrojte jaderník, nakrájejte je do vějířku a zakápněte citronovou šťávou. Koláčovou formu nebo pánev bez rukojeti o průměru asi 25 cm vytřete máslem a zbylé máslo rozehřejte. Rozšlehejte vejce s cukrem, vlažným máslem a mlékem. Vmíchejte mouku se solí a citronovou kůru. Koláčovou formu vložte do předehřáté trouby, zahřejte ji, do teplé nalijte polovinu těsta, rozložte hrušky a zalijte zbylým těstem. Zvolna pečte dozlatova asi 40-45 minut, než se koláč propeče i ve středu.


Fotky receptu Hruškový páj:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hruškový páj
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !