Použité suroviny receptu Irské dušené skopové s cibulí a brambory:
1 kg libového skopového masa
| 1 kg brambor
| 4 cibule
| 1 svazek tymiánu
| 1/2 l vody
| sůl
| pepř
Postup přípravy receptu Irské dušené skopové s cibulí a brambory:
Syrové brambory oškrábeme, omyjeme a nakrájíme na plátky a vyložíme jimi dno hrnce. Cibule nakrájíme na plátky a polovinu rozložíme na brambory. Maso nakrájíme také na plátky a vše položíme na cibuli. Posypeme tymiánem a zbylé kroužky cibule rozdělíme na maso. Přidáme další vrstvu brambor, koření a 1/2 l vody. Hrnec přikryjeme hliníkovou fólií, na okraji fólii pečlivě přitlačíme a přikryjeme pokličkou. Zasuneme do spodní části předehřáté troby na 200 stupňů Celsia.
Fotky receptu Irské dušené skopové s cibulí a brambory:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!