Použité suroviny receptu Italská polévka se zelím:
300 g zelí
| 200 g řapíkového celeru
| 150 g cukety
| 125 g rajčat
| 1 cibuli
| 1 stroužek česneku
| 3 lžičky oleje
| 600 ml hovězího vývaru
| sůl
| pepř
| 4 lžičky Pesta
| piniové oříšky
| bazalka
| olivy
Postup přípravy receptu Italská polévka se zelím:
Zeleninu pokrájíme na menší kusy, cibuli a česnek na kostičky a obojí osmahneme na oleji. Přidáme celer, zelí, vývar a vaříme asi 10 minut. Do hrnce přihodíme rajčata, cuketu a necháme vařit ještě 8 minut. Polévku ochutíme a podáváme s pestem a ozdobíme oříšky.
Fotky receptu Italská polévka se zelím:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!