Školní rok 2020/2021Školní rok 2020/2021 Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženyHrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženy
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 18.05. 2021
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Jablečný chlebíček hrnkový

fotka Jablečný chlebíček hrnkový
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Jablečný chlebíček hrnkový:

1/2 hrnku oleje (1 hrnek = 250ml)  | 3 žloutky  | 1 hrnek cukru krupice  | 6 lžic vody  | 3 jablka  | 1 hrnek hladké mouky  | 1 hrnek hrubé mouky  | 1/2sáčku vanilového pudinku  | 1 hrnek sekaných ořechů a suš. rozinek  | 1 lžička kypřícího prášku do pečiva

Postup přípravy receptu Jablečný chlebíček hrnkový:

Olej, cukr a žloutky vyšleháme do pěny, přidáme vodu, nahrubo nastrouhaná jablka, oba druhy mouky, pudinkový prášek, prášek do pečiva, ořechy a rozinky. Nakonec vmícháme sníh z bílků.
Pečeme ve vymazané a vysypané chlebíčkové formě při teplotě 170°C asi 40 min.
Ořechy můžeme nahradit mandlemi, pistáciemi.. Rozinky jakýmkoliv sušeným ovocem.


Fotky receptu Jablečný chlebíček hrnkový:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jablečný chlebíček hrnkový
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !