Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.12. 2025
Dnes má svátek Natálie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jablkovo-makový perník

fotka Jablkovo-makový perník
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 28

Použité suroviny receptu Jablkovo-makový perník:

500 g polohrubé mouky  | 150 ml slunečnicového oleje  | 300 ml mléka  | 1 vejce  | 80-120 g mletého cukru  | 1 prášek do perníku  | 2 lžíce máku  | 1 lžíce kakaa nebo karobu  | 2 jablka

Postup přípravy receptu Jablkovo-makový perník:

Smícháme mouku s práškem do perníku, kakaem, mákem a cukrem, promísíme a pomalu za stálého míchání přidáváme vejce v mlékem a olejem. Vše vymícháme, tak aby jsme neměli hrudky.
Nachystáme si nejlépe koláčovou formu, vytřenou olejem nebo máslem a vysypanou moukou a do ní pomalu nalijeme hotové těsto a na něj nahrubo nastrouhaná jablka.
Pečeme 30 - 40 minut na 180°C.

Hotový perník vyklopíme, naporcujeme a posypeme mletým cukrem.

Dobrou chuť


Fotky receptu Jablkovo-makový perník:

Jablkovo-makový perník
Jablkovo-makový perník
Jablkovo-makový perník
Jablkovo-makový perník
Jablkovo-makový perník
Fotky vložil: liddduska,Natural,hajt,MichelePrg 
Hodnocení receptu Jablkovo-makový perník
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !