Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.03. 2025
Dnes má svátek Miroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jáhlová bábovka se sušenými meruňkami

fotka Jáhlová bábovka se sušenými meruňkami
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Jáhlová bábovka se sušenými meruňkami:

150 g syrových jáhel  | 200 ml mléka  | 200 g polohrubé mouky  | 150 g celozrnné pšeničné mouky  | 50 g sójové hladké mouky  | 100 g přírodního cukru  | 1 vejce  | 100 ml oleje  | 1 balíček sušených meruněk (nesířených)  | 1 vanilkový cukr  | 1 prášek do pečiva  |  tuk a hrubá sójová mouka na formu

Postup přípravy receptu Jáhlová bábovka se sušenými meruňkami:

Jáhly důkladně rozmixujeme. Nasypeme je do mísy, spaříme je a ihned zalijeme horkým mlékem. Necháme je asi 2 hodiny nasáknout. Pak vmícháme rozšlehané vajíčko, přidáme přírodní a vanilkový cukr. Postupně vmícháme všechny tři mouky, prášek do pečiva a pokrájené sušené meruňky. Bábovkovou formu vymažeme tukem a vysypeme hrubou sójovou moukou, nalijeme do formy a pečeme v troubě vyhřáté na 160 °C asi 40 minut.


Fotky receptu Jáhlová bábovka se sušenými meruňkami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jáhlová bábovka se sušenými meruňkami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !