Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 20.05. 2025
Dnes má svátek Zbyšek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jáhlová bublanina

fotka Jáhlová bublanina
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Jáhlová bublanina:

150 g syrových jáhel  | 350 g celozrnné mouky  | 50 g sójové mouky hladké  | 150 g přírodního cukru (medu),  | 80 g (olivového) za studena lisovaného oleje  | 1 ks prášek do pečiva  | 400 g ovoce (jahody, meruňky, třešně, višně, rebarbora)

Postup přípravy receptu Jáhlová bublanina:

Syrové jáhly pomeleme v mixéru, přidáme 2 dl vody a necháme 20 minut nabobtnat. Přidáme ostatní suroviny, případně ještě trochu vody a zamícháme na řidší těsto (hustota jako na bábovku).
Rozetřeme do vymazaného a moukou vysypaného hlubšího plechu a poklademe hustě ovocem. Poprášíme 1-2 polévkovými lžícemi přírodní cukru a pečeme v troubě za teploty 150 stupňů dozlatova.



Není-li k dispozici čerstvé ovoce, můžeme použít i ovoce kompotované.



Jáhlová bublanina se může podle chuti posypat moučkovým cukrem.







Fotky receptu Jáhlová bublanina:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jáhlová bublanina
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !