Školní rok 2020/2021Školní rok 2020/2021 Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženyHrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženy
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 14.05. 2021
Dnes má svátek Bonifác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Jáhlová bublanina s ovocem

fotka Jáhlová bublanina s ovocem
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Jáhlová bublanina s ovocem:

150 g syrových jahel  | 350 g polohrubé mouky  | 50 g hladké sojové mouky  | 150 g cukru  | 1 vejce  | 100 g oleje  | 1 prášek do pečiva  |  voda  |  ovoce

Postup přípravy receptu Jáhlová bublanina s ovocem:

Jáhly jemně umeleme na mixeru. V míse přelijeme jáhly asi 100 ml studené vody a necháme 1/2 hodiny bobtnat. Pak zašleháme vejce, cukr, sojovou mouku a olej. Mouku přidáváme smíchanou s práškem spolu s vodou, až vznikne řidší těsto. Těsto rozetřeme na vymazaný a moukou vysypaný plech a poklademe ovocem. Pečeme do růžova při 150°C.


Fotky receptu Jáhlová bublanina s ovocem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jáhlová bublanina s ovocem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !