Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 20.04. 2025
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jahodová buchta

fotka Jahodová buchta
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Jahodová buchta:

6 vajec  | 200 g cukru krupice  | 250 g polohrubé mouky  | 1/2 prášku do pečiva  |  jahodový kompot  | 3 dl jahodové šťávy  | 1 vanilkový pudink  | 250 g másla  | 250 g moučkový cukr

Postup přípravy receptu Jahodová buchta:

Žloutky vyšleháme s krupicovým cukrem do pěny, potom přidáme mouku s práškem do pečiva a nakonec vmícháme sníh z bílků. Upečeme piškot. KRÉM: kompot scedíme, vodu z jahod, 3 dl jahodové šťávy a vanilkový pudink uvaříme na kaši. Ušleháme změklé máslo s moučkovým cukrem a přidáme vychladlou kaši, nakonec do krému vmícháme jahody. Krém namažeme na piškot a dáme ztuhnout.


Fotky receptu Jahodová buchta:

Jahodová buchta
Jahodová buchta
Jahodová buchta
Jahodová buchta
Fotky vložil: zdenka69,kozaroza 
Hodnocení receptu Jahodová buchta
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda